Busreis in Noorwegen? Of een busreis naar een andere prachtige stad in Europa? Daar is Pelikaan reizen in gespecialiseerd. Pelikaan Reizen is al ruim 80 jaar actief in de branche. Pelikaan Reizen is begonnen met taxivervoer, maar uitgegroeid tot een grote onderneming met talloze touringcars. Met vier reiswinkels verzorgt Pelikaan Reizen gedurende het jaar de reizen.

Niet alleen voor een busreis in Noorwegen kunt u Pelikaan reizen inschakelen. Bij Pelikaan reizen kunt u ook terecht voor rondreizen of excursie reizen. Alles wordt verzorgd. Het enige wat wij van u verwachten is dat u op het afgesproken tijdstip aanwezig bent op de opstapplaats. Uw busreis in Noorwegen of waar dan ook kan beginnen.

pelikaan-reizenWanneer u kiest voor een busreis met Pelikaan reizen, reist u altijd “comfort class”. Dit betekent dat de standaarduitrusting van onze touringcars vele extra’s bevat. Daarnaast zit u ruimer en heeft u een comfortabele voetsteun. Uw busreis naar Noorwegen of naar welke stad zal altijd comfortabel verlopen. Onze passagiers zijn zeer tevreden over onze reizen. De gemiddelde beoordeling is niet lager dan een 6,2. Wij maken uw reis zo prettig mogelijk. U heeft voldoende ruimte om goed te kunnen zitten en er wordt onderweg regelmatig gestopt om uw benen te strekken.

Kijk op onze website voor het actuele aanbod en de mogelijkheden die Pelikaan Reizen u biedt. Reizen met een bus is nog nooit zo makkelijk en ontspannen geweest. Tot ziens bij Pelikaan Reizen!