Deelnemers die goed met elkaar klikten en daardoor meteen heel open naar elkaar konden zijn. We ontdekten gezamenlijke interesses die lagen in gezonde voeding, superfoods, spiritualiteit en hoe kan het ook anders op Bali: ontspanning. Bijzonder om te zien hoe synchroniciteit ons steeds aangenaam verraste. Het snorkelen, waarbij de Oh’s en Ah’s niet van de lucht waren (ja, dat kan in water), onze ontmoeting met de sensitieve guru met zijn “rake boodschappen”, de natuur, het vriendelijke en behulpzame personeel, en natuurlijk de mooie omgeving maakten van deze reis een fantastische beleving voor iedereen.

BALI: The Island of the Gods

12-daagse spirituele inspiratiereizen naar Noord-Bali, waarin spiritualiteit, inspiratie, schoonheid, transformaties en speelsheid centraal staan. Daarna gelegenheid om zelf bij te boeken waar je maar wilt op Bali, waarbij ik je tips en adviezen kan geven.

Het vriendelijke personeel verwelkomt je de 1e avond met bloemen en drankjes.

We verblijven de eerste 4 a 5 dagen o.a. op een prachtig villapark Royal Residence Rangdu met stijlvolle villa’s waarin gastvrijheid, ontspanning en een sprookjessfeer sleutelwoorden zijn.

We verblijven de volgende 5 dagen daarna in een huisje en een Baleh op frisgroene terrein van Sambagnan Banjar Anyar met hoge positieve energie vlakbij de schitterende watervallen. We vertoeven daar in een grote tuin, met aansluitend rijstvelden, alwaar je een prachtig uitzicht over de bergen en zee hebt, alsmede een groot zwembad.

Het programma tijdens de inspiratiereizen omvat voor de liefhebbers vele mogelijkheden tot het doen van spirituele ontdekkingen. Zo kun je mee doen aan het spotten van dolfijnen op zee, is er een workshop Akasha Kronieken of kun je een consult aanvragen, krijg je en diepgaande spirituele massage, zijn er familie, werk en privé opstellingen, is er een astrologische avond etc. Tevens is er een prachtige tracking naar een van de mooiste watervallen van Bali, waar je heerlijk kunt zwemmen en glijden. Daarnaast gaan we een typisch Balinese spirituele guru bezoeken, midden in de rijstvelden, die essentiële vragen voor je beantwoord. Ook zit er in het programma 1 dag Ubud, alwaar we een bekende maskermaker bezoeken, die je leert hoe je een masker schildert. Het masker is daarna eigendom van jou. Het masker sluit aan op een thema dat bij jou past, waar je van tevoren dmv een begeleidingsgesprek helderheid op krijgt.

Ook de Pura Tanah Lot mocht natuurlijk niet ontbreken.